Interim GGZ gepubliceerd!

Bericht gepubliceerd op woensdag 15 december 2021

Interim GGZ, hét online freelance platform voor o.a. interim psychiater, GZ-psycholoog en verpleegkundig specialist staat sinds 3 weken online en telt inmiddels bijna 30 freelance opdrachten van diverse GGZ-instellingen (elke dag worden er nieuwe geplaatst).
Vind op Interim GGZ actuele freelance opdrachten als (regie)behandelaar in de reguliere GGZ maar ook binnen bijvoorbeeld de verslavingszorg, eetstoornissen, jeugdzorg, (L)VB, forensische psychiatrie en ouderenzorg.
We nodigen je hartelijk uit je in te schrijven en vrijblijvend te zoeken naar freelance opdrachten. Je kunt zonder jezelf te openbaren of überhaupt erop te reageren kijken of er interessante opdrachten op staan (zie verder).

De regie ligt bij jou

We dagen je uit om eens een kijkje te nemen op Interim GGZ!
Je kunt vrijblijvend zoeken naar opdrachten; je bent zelf níet vindbaar of zichtbaar voor de opdrachtgever. 
Mocht je willen reageren op een opdracht kan dat door een chat te sturen naar de directe opdrachtgever. Slechts jouw initialen zijn zichtbaar in de chat; je beslist zelf of en op welk moment je je naam openbaart.

Interim GGZ: voor welke functies?

Freelance GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, Anios, verpleegkundig specialist, SPV, verslavingsarts KNMG, psychotherapeut BIG, psychiater en orthopedagoog-generalist.

Eén centrale plek voor freelance opdrachten

Interim GGZ biedt met het online platform een centrale plek voor actuele freelance opdrachten van alleen directe opdrachtgevers. 
Je kunt opdrachten zoeken op basis van jouw voorkeuren (bijvoorbeeld regio, leeftijdsgroep, setting en aandachtsgebied) en je kunt rechtstreeks chatten met de opdrachtgever (in principe een direct betrokken voor de freelance opdracht zoals een manager bedrijfsvoering of inhoudelijke collega). 

Inschrijven op het online platform is kosteloos

Inschrijven op het online platform is kosteloos zowel voor zzp'er als voor opdrachtgever. Je kunt als zzp’er onbeperkt reageren op opdrachten.
Het platform rekent in het geval van een positieve match een kleine vergoeding over de door jou gewerkte uren jegens de opdrachtgever.
Toelating op het platform is mogelijk met een BIG-registratie (of wanneer je in afwachting bent daarvan). 

Tip: voeg de website toe aan je favorieten

Ben je nu niet op zoek naar een interim opdracht, voeg de website dan toe aan je favorieten.

Voordelen Interim GGZ als online freelance platform:

  • een centrale plek voor freelance opdrachten;
  • on demand zicht op opdrachten;
  • bereikbaar ook via je mobiel;
  • slimme matching;
  • de regie ligt bij jou als zzp'er;
  • direct contact met de opdrachtgever (via de chat);
  • alleen directe opdrachtgevers;
  • gratis en snel/makkelijk inschrijven;
  • privacy gewaarborgd.

Bescherming persoonsgegevens: 

Interim GGZ hecht veel waarde aan de privacy van alle gebruikers van het platform en vindt het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de aan Interim GGZ toevertrouwde persoonsgegevens. Interim GGZ handelt in overeenstemming met de AVG. 

Veel succes met het plaatsen van opdrachten op Interim GGZ!
Mocht je vragen/ opmerkingen hebben, aarzel niet contact op te nemen via het contactformulier linksonder op de website.
 
Hartelijke groet, 
Team Interim GGZ

Terug naar nieuwsoverzicht