Vind opdrachten voor zzp regiebehandelaren in de GGZ

Vacatures voor zzp psychiater, GZ-psycholoog, verpleegkundig specialist GGZ, klinisch psycholoog, psychotherapeut BIG, SPV, basisarts (Anios) en Orthopedagoog-generalist.

 

Header image

1 Online platform voor freelance opdrachten

Vind als zzp’er boeiende interim opdrachten op basis van jouw voorkeuren, zoals op regio, leeftijdsgroep, setting en aandachtsgebied. Interim GGZ biedt met het online platform een centrale plek voor actuele freelance opdrachten van alleen directe opdrachtgevers.
Lees meer

Interim GGZ beoogt het ontsluiten van de sociale kaart; zo vind je opdrachten van bekende opdrachtgevers maar wellicht ook van jou onbekende opdrachtgevers. Denk aan kleinschalige GGZ-instellingen, organisaties voor jeugdzorg of werknemerszorg in je regio.

2 On demand zicht op freelance opdrachten

Vind on demand – vanuit thuis op de bank - actuele freelance opties.
Reageer direct op een opdracht of bewaar deze als ‘favoriet’ omdat je je bijvoorbeeld wilt oriënteren op latere beschikbaarheid.
Lees meer

De matching vindt geautomatiseerd plaats op basis van matchingscriteria. De resultaten worden hiërarchisch getoond op reisafstand.
Plaatst een opdrachtgever een opdracht die matcht met je voorkeuren, ontvang je daarvan een automatische melding.

3 Meerdere branches/ aandachtsgebieden

Interim GGZ biedt een platform voor opdrachten binnen onder andere de GGZ, Jeugd GGZ en ambulante jeugdhulp, psychologenpraktijken, verslavingszorg, forensische psychiatrie, eetstoornissen, LVB, online behandeling, werknemerszorg, revalidatiezorg en medische expertises binnen huisartspraktijken.

4 Anoniem zoeken

Bij een opdracht die matcht met je voorkeuren beslis je zelf of je wel of niet op deze opdracht wil reageren. Jouw profiel is initieel niet zichtbaar voor de opdrachtgever en je bepaalt zelf op welk moment je je discretie opheft. 
Lees meer

Op moment dat je een bericht stuurt (je interesse kenbaar maakt voor een specifieke opdracht) zullen alleen je initialen voor de opdrachtgever zichtbaar zijn.
Je beslist zelf of en op welk moment je je naam en verdere gegevens aan de opdrachtgever vermeldt.

5 Alleen directe opdrachtgevers

Op het platform vind je alleen opdrachten van directe opdrachtgevers. Je hebt dus rechtstreeks contact met de opdrachtgever over een opdracht, zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau.
Over het algemeen zal het in eerste instantie de manager bedrijfsvoering zijn waarmee je als eerste contact hebt over een opdracht.

6 Inschrijven op het online platform is kosteloos

Inschrijven op het online platform is kosteloos zowel voor zzp'er als voor opdrachtgever. Je kunt als zzp’er onbeperkt reageren op opdrachten.
Het platform rekent in het geval van een positieve match een kleine vergoeding over de door jou gewerkte uren jegens de opdrachtgever.
Na 600 door jou gewerkte en gefactureerde uren stopt Interim GGZ met het rekenen van een opslag jegens de opdrachtgever over je verdere uren op betreffende opdracht.

7 Toelating op platform

Toelating op het platform is alleen mogelijk met een BIG-registratie. Het platform zorgt voor een handmatige check op je BIG-nummer waarna je toelating op Interim GGZ via een mail aan je wordt bevestigd. Meteen na je toelating kun je je voorkeuren/ interessegebieden aangeven en zie je direct of er opdrachten zijn die matchen.
Lees meer

N.B.: Wanneer je nog in opleiding bent tot psychiater, GZ- of klinisch psycholoog, Anios, psychotherapeut BIG, orthopedagoog-generalist of verpleegkundig specialist GGZ en je wilt je alvast oriënteren op een opdracht kun je dit aangeven in de inschrijfmodule. Wij zullen dan contact met je opnemen en je handmatig toevoegen aan de gewenste functietitel.

8 Wederzijdse klik?

Top! Je gaat met de opdrachtgever binnen het platform een Overeenkomst van Opdracht freelance aan en verwoordt hierin zaken als startdatum, duur van de opdracht, tarief, etc.
De Overeenkomst van Opdracht onderteken je beiden en je kunt direct starten. Je verzorgt zelf je facturatie jegens de opdrachtgever. Interim GGZ ontvangt graag maandelijks een overzicht van je gewerkte uren.
Lees meer

Interim GGZ factureert een  opslag van € 7,50 per door jou gewerkt uur aan de opdrachtgever met een maximum van 600 uur.

9 Optie ondersteuning bij starten als zzp’er en/of bemiddeling

Mocht je ondersteuning willen bij het starten als zzp’er en/of bemiddeling voor een opdracht dan kun je dat kenbaar maken bij inschrijving of op een later moment door een bericht te sturen.
Deze ondersteuning zal worden geboden door een derde partij: Intellect Transfer.
In het geval van het daadwerkelijk aangaan van een opdrachtrelatie tussen jou en opdrachtgever is Intellect Transfer in dat geval contractpartij en zal een opslag rekenen per door jou gewerkt uur aan de opdrachtgever.

10 Privacy

Interim GGZ levert alle mogelijke inspanningen om te voldoen aan de vereisten van de AVG. Daarmee beschermt Interim GGZ jouw persoonlijke gegevens tegen verlies of misbruik.
Reageer je op een opdracht naar de opdrachtgever, zullen alleen je initialen voor de opdrachtgever zichtbaar zijn. Je beslist zelf of en op welk moment je je naam en verdere gegevens aan de opdrachtgever openbaart.

Maak een profiel aan en vind passende zzp opdrachten!

  1. Schrijf je gratis in als zzp’er
  2. Wacht op bevestiging van toelating via een BIG-check*
  3. Vul je profiel aan en benoem je voorkeuren/ matchcriteria**
  4. Reageer op boeiende freelance opdrachten
  5. Communiceer rechtstreeks via de chat met de opdrachtgever
  6. Wederzijdse klik? Bevestig via de button naar elkaar via de button en maak afspraken over startdatum, duur van de opdracht, tarief, etc..
  7. Onderteken beide de Overeenkomst van opdracht. Je kunt vervolgens starten!
  8. Houd een urenregistratie bij via het platform en laat deze maandelijks accorderen door de opdrachtgever
  9. Factureer rechtstreeks aan de opdrachtgever je gewerkte uren en eventueel reis- en andere kosten
  10. Na 600 door jou gewerkte en gefactureerde uren stopt Interim GGZ met het rekenen van een opslag jegens de opdrachtgever over je verdere uren op betreffende opdracht.

Gratis inschrijven

* Wanneer je nog in afwachting bent van je registratie kun je dit aangeven in de inschrijfmodule. Wij nemen dan contact met je op en voegen je handmatig toe aan de gewenste functietitel.

** Mocht je ondersteuning willen bij het starten als zzp’er en/of bemiddeling voor een opdracht,  kun je dat kenbaar maken bij inschrijving of op een later moment door een bericht te sturen. Wij nemen dan contact met je op.

Gratis inschrijven