Over Interim GGZ

Interim GGZ is hét online platform voor freelance professionals en opdrachtgevers in de GGZ.

Interim GGZ stelt zich ten doel het matchen van freelance professionals (Wet BIG) aan opdrachten sneller en eenvoudiger te maken.
Het (online) vinden van een freelance opdracht is voor de zzp’er vaak omslachtig en tijdrovend.
Tegelijkertijd heeft de opdrachtgever bij een plotselinge uitval van een collega vaak grote moeite om snel een zzp’er te vinden. Of überhaupt om een opdracht in te vullen vanwege een aanstaande capaciteitsvraag.
Niet altijd biedt de eigen database van zzp’ers, LinkedIn of bemiddelingsbureau hierin een oplossing.

Het platform is opgericht om freelance professional en opdrachtgever digitaal bij elkaar te brengen waarbij men opdrachten kan aannemen en plaatsen en rechtstreeks met elkaar in contact kan komen.
Interim GGZ biedt een extra wervingskanaal: een centrale plek voor zzp’ers die op zoek zijn naar een opdracht, met daarbij gematigde transactiekosten in geval van een daadwerkelijke plaatsing.

Interim GGZ biedt naast het online freelance platform op haar website ook informatie over het starten als interim professional en andere zaken die bij zzp van belang zijn zoals de Wkkgz, beroepsaansprakelijkheid en de Wet DBA.

Voor opdrachtgevers biedt Interim GGZ indien gewenst ondersteuning op het gebied van namens hen publiceren van opdrachten en bijvoorbeeld rapportages en urenregistraties.

Interim GGZ is een label van GZet, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 690 33 242.