Voor opdrachtgevers: word gevonden door zzp'ers

Laat je (ZZP opdracht) vinden door GZ-psycholoog, psychiater, verpleegkundig specialist GGZ, klinisch psycholoog, psychotherapeut BIG,  SPV, basisarts (Anios) en Orthopedagoog-generalist.

Header image

1 Eén centrale plek met en voor zzp’ers

Interim GGZ biedt een centrale plek voor freelance psychiaters, GZ-psychologen, verpleegkundig specialisten GGZ en andere (regie)behandelaren die op zoek zijn naar een interim opdracht.
Je hebt te maken met plotselinge uitval van een collega of je wilt alvast zekerheid van invulling bij een aanstaande capaciteitsvraag.
Laat je freelance opdracht(en) vinden door díe beschikbare interim professional via slimme matchingstechnologie op criteria als leeftijdsgroep, setting, aandachtsgebied, standplaats en aanvangsdatum van de opdracht. 
Lees meer

Je bent als opdrachtgever op zoek naar die schaarse interim professional. Niet altijd biedt je eigen database van zzp’ers, LinkedIn of bemiddelingsbureau hierin een oplossing.
Interim GGZ biedt een extra wervingskanaal: een centrale plek voor zzp’ers die op zoek zijn naar een opdracht, met daarbij gematigde transactiekosten in geval van een daadwerkelijke plaatsing.

2 Snelheid van vinden

Het plaatsen en publiceren van een opdracht is gemakkelijk en snel. Zzp’ers zien direct je opdracht(en) wanneer deze matcht met hun voorkeuren. De zzp’er die interesse heeft kan direct een chat sturen; je communiceert rechtstreeks met de zzp’er zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau.
Lees meer

Zorg voor een zo wervend mogelijke content in je opdracht om de zzp’er voor je opdracht te enthousiasmeren.
Kom je er niet uit? Aarzel niet contact met Interim GGZ op te nemen. Wij helpen je vrijblijvend om de opdracht te plaatsen en te publiceren.
Overigens: plaats zoveel mogelijk opdrachten (het is kosteloos) omdat een zzp'er alleen díe opdrachten kan zien zie passen bij zijn functieprofiel én die matchen met de criteria die de zzp'er opgaf. Een zzp'er ziet dus slechts een beperkt aantal - voor hem relevante - opdrachten.

3 Manager bedrijfsvoering

Jij bent namens de opdrachtgever de directe contactpersoon voor de zzp’er; degene die direct betrokken is bij de capaciteitsvraag. Je rol is die van manager bedrijfsvoering of soortgelijk zodat je de zzp’er goed te woord kan staan over de functie en direct kan schakelen met inhoudelijke collega’s om bijvoorbeeld een kennismakingsgesprek in te plannen.

4 Kwaliteitstoetsing door BIG-check

Interim GGZ checkt zzp’ers handmatig op hun BIG-registratie. Pas daarna is toelating op het platform mogelijk.
Via de chat communiceer je rechtstreeks met de zzp’er waarbij je je indruk over deze zzp’er kunt vormen en je kunt vragen naar een persoonsbeschrijving, CV en bijvoorbeeld referenties.

5 Snel opdrachten plaatsen en publiceren

Het plaatsen en publiceren van een opdracht duurt ongeveer 5-10 minuten. Je benoemt (of vinkt aan) inhoudelijke matchingscriteria zoals functie, leeftijdsgroep, setting, aandachtsgebied en standplaats van de opdracht.
Omschrijving afdeling, werkzaamheden, wat je de zzp’er biedt, etc. kun je kopiëren uit de vacature van de eigen website en plakken in de diverse invulvelden.
Lees meer

Eenmaal geplaatste opdrachten zijn snel op- of af te schalen. Denk aan het offline halen of weer online zetten door een opdracht opnieuw te publiceren.
Kom je er niet uit? Aarzel niet contact met Interim GGZ op te nemen. Wij helpen je vrijblijvend om de opdracht te plaatsen en te publiceren.

6 Inschrijven en plaatsen van opdrachten is gratis

Inschrijven op het online platform is kosteloos zowel voor zzp'er als voor opdrachtgever. Ook het plaatsen en publiceren van opdrachten is gratis. Je loopt dus geen financieel risico.
Het platform rekent pas in het geval van een positieve match een kleine vergoeding over de door de zzp’er gewerkte uren jegens jou als opdrachtgever. Zie voor tarieven in het menu op de homepage.
Na 600 door de zzp’er gewerkte en gefactureerde uren stopt Interim GGZ met het rekenen van een opslag over de verdere uren van de zzp’er op betreffende opdracht.
Lees meer

Toelating op het platform is alleen mogelijk voor directe opdrachtgevers. Het platform zorgt voor een handmatige check waarna je toelating op het platform via een mail aan je wordt bevestigd. Meteen na je toelating kun je opdrachten plaatsen en publiceren.

7 Wederzijdse klik?

Top! Je gaat met de zzp’er een Overeenkomst van Opdracht freelance aan met daarin verwoord o.a. startdatum, duur van de opdracht, tarief, etc. De Overeenkomst van Opdracht onderteken je beiden en de zzp’er kan direct starten. Interim GGZ verzorgt een plaatsingsbevestiging aan de opdrachtgever.
De zzp’er houdt een urenregistratie bij en verzorgt zelf de facturatie jegens jou als opdrachtgever. Op basis van de door de zzp'er gefactureerde uren verzorgt Interim GGZ een opslag á € 7,50 per gewerkt uur aan de opdrachtgever. 

8 Meerdere branches / aandachtsgebieden

Interim GGZ biedt een platform voor freelance opdrachten binnen onder andere de GGZ, jeugdzorg, psychologenpraktijken, verslavingszorg, forensische psychiatrie, eetstoornissen, LVB, online behandeling, transculturele psychiatrie, SOLK/ somatoforme stoornissen, doven en slechthorenden (hoor problematiek), werknemerszorg, revalidatiezorg, medische expertises binnen huisartspraktijken en psychologenpraktijken, verstandelijk gehandicaptenzorg, antroposofische zorg en medische psychologie.

9 Optie anoniem plaatsen van een opdracht(en)

Als opdrachtgever kun je op Interim GGZ kiezen voor het anoniem plaatsen van (een) opdracht(en), bijvoorbeeld omdat dit voortvloeit uit de aard van de opdracht.
Je kunt dit kenbaar maken bij het plaatsen van de opdracht door een bericht te sturen.
De ondersteuning hierin zal worden geboden door een derde partij: Intellect Transfer.
Intellect Transfer zal namens jou als opdrachtgever, optreden als contactpersoon.
In het geval van het daadwerkelijk aangaan van een opdrachtrelatie tussen zzp’er en opdrachtgever is Intellect Transfer in dat geval contractpartij en verantwoordelijk voor de afronding van alle contractuele en financiële zaken.

10 Privacy gewaarborgd

Interim GGZ levert alle mogelijke inspanningen om te voldoen aan de vereisten van de AVG. Daarmee beschermt Interim GGZ persoonlijke gegevens van zowel zzp’er als van jou als opdrachtgever tegen verlies of misbruik.

Plaats gratis opdrachten en word gevonden door zzp’ers!

  1. Schrijf je gratis in als opdrachtgever
  2. Wacht op bevestiging van toelating
  3. Plaats gratis freelance opdrachten*
  4. Communiceer rechtstreeks via de chat met de zzp’er
  5. Wederzijdse klik? Bevestig via de button naar elkaar via de button en maak afspraken over startdatum, duur van de opdracht, tarief, etc..
  6. Onderteken beide de Overeenkomst van opdracht. De zzp’er kan starten op je opdracht!
  7. De zzp'er stuurt zijn factuur rechtstreeks aan de opdrachtgever
  8. Betaal aan Interim GGZ de opslag over de door de zzp’er gewerkte en gefactureerde uren
  9. Na 600 door de zzp’er gewerkte en gefactureerde uren stopt Interim GGZ met het rekenen van een opslag over de verdere uren van de zzp’er op betreffende opdracht.

Gratis inschrijven

* Neem contact met ons op wanneer je een opdracht anoniem wenst te publiceren.

Gratis inschrijven