Voor opdrachtgevers: word gevonden door zzp'ers

Laat je (ZZP opdracht) vinden door GZ-psycholoog, psychiater, verpleegkundig specialist GGZ, klinisch psycholoog, psychotherapeut BIG,  SPV, basisarts (Anios) en Orthopedagoog-generalist.

Header image

1 Eén centrale plek met en voor zzp’ers

Interim GGZ biedt een centrale plek voor freelance psychiaters, GZ-psychologen, verpleegkundig specialisten GGZ en andere (regie)behandelaren die op zoek zijn naar een interim opdracht.
Je hebt te maken met plotselinge uitval van een collega of je wilt alvast zekerheid van invulling bij een aanstaande capaciteitsvraag.
Interim GGZ biedt een extra wervingskanaal: een centrale plek voor zzp’ers die op zoek zijn naar een opdracht, met daarbij gematigde transactiekosten in geval van een daadwerkelijke plaatsing.

2 Sneller invullen van je opdracht!

Je plaatst gemakkelijk en snel een opdracht. Een geïnteresseerde zzp’er stuurt rechtstreeks een bericht (chat) naar jou als opdrachtgever zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau.
Zorg voor wervende content in je opdracht om de zzp’er voor je opdracht te enthousiasmeren.
Lees meer
Plaats opdrachten (het is kosteloos) niet alleen voor zzp psychiaters of zzp GZ-psycholoog maar bijvoorbeeld ook voor een verpleegkundig specialist GGZ of orthopedagoog-generalist omdat Interim GGZ ook voor deze doelgroep een centrale plek biedt voor freelance opdrachten.

3 Manager bedrijfsvoering

Jij bent namens de opdrachtgever de directe contactpersoon voor de zzp’er; degene die direct betrokken is bij de capaciteitsvraag. Je rol is die van manager bedrijfsvoering of soortgelijk zodat je de zzp’er goed te woord kan staan over de functie en direct kan schakelen met inhoudelijke collega’s om bijvoorbeeld een kennismakingsgesprek in te plannen.

4 Kwaliteitstoetsing door BIG-check

Interim GGZ checkt zzp’ers handmatig op hun BIG-registratie. Pas daarna is toelating op het platform mogelijk.
Via de chat communiceer je rechtstreeks met de zzp’er waarbij je je indruk over deze zzp’er kunt vormen en je kunt vragen naar een persoonsbeschrijving, CV en bijvoorbeeld referenties.

5 Snel opdrachten plaatsen en publiceren

Het plaatsen en publiceren van een opdracht duurt ongeveer 5-10 minuten. Je benoemt (of vinkt aan) inhoudelijke matchcriteria zoals functie, leeftijdsgroep, setting, aandachtsgebied en standplaats van de opdracht.
Omschrijving afdeling, werkzaamheden, wat je de zzp’er biedt, etc. kun je kopiëren uit de vacature van de eigen website en plakken in de diverse invulvelden.
Lees meer

Eenmaal geplaatste opdrachten zijn snel op- of af te schalen. Denk aan het actueel houden van je opdracht(en) door deze offline te halen of juist weer online zetten door een opdracht opnieuw te publiceren.
 

6 Inschrijven en plaatsen van opdrachten is gratis

Inschrijven op het online platform is kosteloos zowel voor zzp'er als voor opdrachtgever. Ook het plaatsen en publiceren van opdrachten is gratis. Je loopt dus geen financieel risico.
Het platform brengt bij een match een bedrag van € 7,50 per door de zzp'er gewerkte uur in rekening bij de opdrachtgever, met een maximum van 600 uur. Daarna stopt Interim GGZ met het rekenen van een opslag over de verdere uren van de zzp’er op betreffende opdracht.
Lees meer

Toelating op het platform is alleen mogelijk voor directe opdrachtgevers. Het platform zorgt voor een handmatige check waarna je toelating op het platform via een mail aan je wordt bevestigd. Meteen na je toelating kun je opdrachten plaatsen en publiceren.

7 Wederzijdse klik?

Top! Je gaat met de zzp’er een Overeenkomst van Opdracht freelance aan met daarin verwoord o.a. startdatum, duur van de opdracht, tarief, etc. De Overeenkomst van Opdracht onderteken je beiden en de zzp’er kan direct starten. Interim GGZ verzorgt een plaatsingsbevestiging aan de opdrachtgever.
De zzp’er houdt een urenregistratie bij en verzorgt zelf de facturatie jegens de opdrachtgever. 

8 Meerdere branches / aandachtsgebieden

Interim GGZ biedt een platform voor freelance opdrachten binnen onder andere de GGZ, jeugdzorg, psychologenpraktijken, verslavingszorg, forensische psychiatrie, eetstoornissen, LVB, online behandeling, transculturele psychiatrie, SOLK/ somatoforme stoornissen, doven en slechthorenden (hoor problematiek), werknemerszorg, revalidatiezorg, medische expertises binnen huisartspraktijken en psychologenpraktijken, verstandelijk gehandicaptenzorg, antroposofische zorg en medische psychologie.

9 Optie anoniem plaatsen van een opdracht(en)

Als opdrachtgever kun je op Interim GGZ kiezen voor het anoniem plaatsen van (een) opdracht(en), bijvoorbeeld omdat dit voortvloeit uit de aard van de opdracht.
De ondersteuning hierin zal worden geboden door een derde partij: Intellect Transfer.
In het geval van het daadwerkelijk aangaan van een opdrachtrelatie tussen zzp’er en opdrachtgever is Intellect Transfer in dat geval contractpartij en verantwoordelijk voor de afronding van alle contractuele en financiële zaken.

10 Privacy gewaarborgd

Interim GGZ levert alle mogelijke inspanningen om te voldoen aan de vereisten van de AVG. Daarmee beschermt Interim GGZ persoonlijke gegevens van zowel zzp’er als van jou als opdrachtgever tegen verlies of misbruik.

Inschrijven opdrachtgever

Plaats gratis en onbeperkt opdrachten en word gezien door freelance professionals (Wet BIG)!

Gratis inschrijven