FAQ

Algemeen

Wat is Interim GGZ?

Interim GGZ is een online freelance platform waarmee zzp’ers door opdrachtgever(s) geplaatste opdracht(en) kunnen vinden en met opdrachtgever een opdrachtrelatie kunnen aangaan. Interim GGZ  biedt met het platform een marktplaats waarbij zzp’er en opdrachtgevers met elkaar in contact kunnen komen.

Interim GGZ biedt een ‘marktplaats’.
Wat houdt dat in?

Interim GGZ stelt aan de zzp’er zijn doorzoekbare database beschikbaar voor het zoeken naar passende opdrachten. Via de slimme matching worden opdrachten en zzp’ers op de beste manier gekoppeld, terwijl de zzp’er steeds de beslissing mag nemen welke opdrachten zijn voorkeur hebben en waar hij op wil reageren.
De zzp’er bepaalt zelf zijn tarief en onderhandelt met de opdrachtgever over de startdatum, werkzaamheden, de duur van opdracht, het aantal uren per week, zijn uiteindelijke uurtarief, de eventuele reis en verblijfskosten en eventuele reistijdvergoeding.
Het platform is gericht op de zzp’er: hij bepaalt wat, waar, wanneer en hoe hij wil werken. Dit beantwoordt ook aan zijn zelfstandige status als zzp’er.

Is Interim GGZ een bemiddelingsbureau?

Interim GGZ is geen intermediair of arbeidsbemiddelaar.
Zzp’er en opdrachtgever bepalen geheel zelf of zij met elkaar voor een bepaalde opdracht al dan niet een opdrachtrelatie met elkaar aangaan. Interim GGZ staat hier volledig buiten.
Interim GGZ is niet betrokken bij de overeenkomsten die zzp’ers met opdrachtgevers sluiten.