FAQ opdrachtgevers

Registreren opdrachtgever

Hoe werkt het registeren als opdrachtgever?

Je vult je naam, organisatienaam, functie titel en contactgegevens in.
Het platform zorgt voor een handmatige check waarna je toelating op het platform via een mail aan je wordt bevestigd. Meteen na je toelating kun je opdrachten plaatsen en publiceren.

Ik heb geen bevestigingsmail van toelating ontvangen na registratie als opdrachtgever/ contactpersoon

Mogelijk kwam de bevestigingsmail terecht in je spambox (zie daar). Als dit niet het geval is, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wat kost het registreren als opdrachtgever en het plaatsen van opdrachten?

Registreren als opdrachtgever en het plaatsen van opdrachten is geheel gratis. Ook voor de zzp’er is inschrijven gratis.
Als opdrachtgever loop je dus geen financieel risico. Pas in het geval van een positieve match en de daadwerkelijke start van een zzp’er op je opdracht betaal je als opdrachtgever een kleine vergoeding over de door de zzp’er gewerkte uren aan Interim GGZ.

Welke functieprofielen/ functietitels vind ik op Interim GGZ?

Interim GGZ biedt een centrale plek voor freelance psychiaters, GZ-psychologen, Anios, klinisch psychologen, verpleegkundig specialist GGZ, SPV, orthopedagoog-generalist, verslavingsarts KNMG en psychotherapeut BIG.

Ik mis reacties van zzp’ers op mijn geplaatste opdracht

Interim GGZ, gestart in oktober 2021 doet er alles aan om zzp’ers actief te benaderen om zich gratis in te schrijven op het freelance platform. Naar verwachting zal het aantal ingeschreven zzp’ers toenemen in de tijd waardoor de kans op reacties van zzp’ers op je opdracht steeds groter wordt.

Mijn opdracht is vertrouwelijk. Hoe kan ik mijn profiel als opdrachtgever vooralsnog onherkenbaar maken?

Om diverse redenen kan je als opdrachtgever besluiten om je profiel vooralsnog onherkenbaar te maken. Bijvoorbeeld omdat de interim opdracht verband houdt met een interne reorganisatie.
Als deze situatie voor jou als opdrachtgever speelt, neem dan contact met ons op via het contactformulier.
We nemen je situatie graag persoonlijk met je door.

Kan ik ook vacatures plaatsen voor een vast dienstverband?

Interim GGZ biedt alleen freelance opdrachten op het platform, dat wil zeggen opdrachten die alleen op basis van ZZP kunnen worden uitgevoerd.
Aanvragen voor een vast dienstverband zijn niet toegestaan. Mocht je op zoek zijn naar een kandidaat voor een vast dienstverband neem dan contact met ons op via het contactformulier.

ZZP opdracht invoeren door opdrachtgever

Kan ik een door ons ingevoerde opdracht direct publiceren?

Ja dat kan, eventueel kun je een opdracht voorlopig ook eerst op 'inactief' zetten.

Belangrijke spelregels

Interim GGZ wil de kwaliteit en de klanttevredenheid borgen door een aantal belangrijke spelregels. 
- Koppel correct en tijdig terug aan zzp’ers die op je opdracht hebben gereageerd;
- Communiceren met een geïnteresseerde zzp’er dient plaats te vinden via de chat op het platform;
- Verzorg een actuele status van je opdracht (actief of niet-actief). Daarmee weten (andere) zzp’ers waar ze aan toe zijn met deze opdracht.
Interim GGZ behoudt zich het recht voor consequenties te verbinden aan (ernstig) verzuim op deze spelregels.

Hoeveel opdrachten kan ik plaatsen?

Onbeperkt en gratis.

Kan ik opdrachten ook kopiëren (tijdsbesparing)?

Ja dat kan. Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar zowel een GZ-psycholoog als een klinisch psycholoog. Veel dezelfde content kan dan in de duplicaat worden meegenomen.

Stel dat voor mijn opdracht 2 (twee) standplaatsen/ locaties gelden ?

Je kunt dan het beste de opdracht kopiëren en de andere standplaats/ locatie toevoegen. Voordeel is dat je nu op 2 locaties vindbaar bent.

Kan ik een andere contactpersoon invoeren voor een opdracht?

Ja dat kan. Bijvoorbeeld in het geval je als recruiter of HR-adviseur een opdracht aanmaakt ten behoeve van een directe contactpersoon voor deze opdracht (over het algemeen de manager bedrijfsvoering).
Daartoe is een invulveld beschikbaar waar je de contactgegevens kunt invoeren. De betreffende contactpersoon zal een melding krijgen dat hij is opgevoerd als contactpersoon voor deze opdracht.

Hoe verloopt de facturatie?

De zzp’er factureert zelf rechtstreeks aan de opdrachtgever zijn gewerkte uren. Deze uren zijn vrijgesteld van BTW, mits het gezondheidskundige diensten betreft. Interim GGZ staat buiten deze facturatie door zzp’er.
Interim GGZ factureert op zijn beurt een opslag per door de zzp’er gewerkt en gefactureerd uur aan de opdrachtgever (exclusief BTW).

Zzp’er vinden

Kan ik op het platform zoeken naar zzp'ers?

Interim GGZ biedt zzp'ers een online marktplaats met freelance opdrachten. De zzp'er beslist zelf of hij wel of niet op een passende opdracht wil reageren. Pas wanneer hij reageert op een opdracht is het mogelijk voor de opdrachtgever met de zzp'er in contact te treden.

Hoe borg je de kwaliteit van de zzp’er?

Interim GGZ checkt zzp’ers handmatig op hun BIG-registratie. Pas daarna is toelating op het platform mogelijk.
Via de chat communiceer je rechtstreeks met de zzp’er waarbij je je indruk over deze zzp’er kunt vormen en je kunt vragen naar bijvoorbeeld een persoonsbeschrijving en referenties.

Welke contractuele verplichtingen heb ik als de zzp’er mijn opdracht aangaat?

Opdrachtgevers en zzp’ers zijn verplicht om matches die voortvloeien uit reacties van zzp’er(s) op opdrachten van opdrachtgever dan wel door initieel contact via Interim GGZ te allen tijde aan Interim GGZ te melden.
Voor de opdrachtgever geldt de verplichting om de door de zzp’er ingevulde urenverantwoording via het platform, te accorderen.
Op basis van deze geaccordeerde uren zal Interim GGZ haar opslag kunnen rekenen jegens de opdrachtgever.

Account

Kan ik als opdrachtgever meerdere accounts hebben?

Ja dat kan. Althans meerdere medewerkers bij eenzelfde opdrachtgever kunnen een account aanmaken als zijnde contactpersoon.

Kunnen alle contactpersonen inloggen op hetzelfde opdrachtgevers account?

Neen. Elke medewerker bij eenzelfde opdrachtgever hebben een eigen inlogomgeving.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Je account kun je zelf verwijderen door naar instellingen te gaan en dan naar ‘account wijzigen’. Hier kun je je account te verwijderen.
LET OP: Nadat je je profiel definitief hebt verwijderd gaan al je gegevens op Interim GGZ verloren. Dit is niet te herstellen.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Je kan je wachtwoord wijzigen door naar instellingen te gaan en dan naar ‘account wijzigen’. Hier kun je je persoonlijke gegevens aanpassen.